www.pattyski.eu

 

A Nová Hoľa és Záhradište sípálya mindkét részének felvonói közelében találhatóak. A síiskola és a Fun Park gyermek-sípálya gyalogszerrel könnyen elérhetők. Az apartmanházak magánüdülők csendes szomszédságában találhatók, a téli hónapokban is jól elérhetők.
Az új apartmanházak 12 apartmanban kínálnak szállást vendégeinknek különféle méretben 2-től 6 személyig. A teljes kapacitás 40 ágy. Az apartmanok egy illetve két lakóhelyiséget és fürdőszobát tartalmaznak. Minden apartmanban teljesen felszerelt konyha található. Minden apartman korszerűen berendezett és kitűnően felszerelt a vendégek maximális kényelme és komfortja érdekében.

Az apartmanház közös nappalit is tartalmaz kandallóval, bárral és gyereksarokkal együtt, amely baráti találkozók, családi ünnepek, társasági összejövetelek, céges rendezvények vagy iskolázások számára is megfelel. Szintén biztosítani tudunk étel-itallal való ellátást a vendégek igényei szerint.

Síelők számára sítároló és síbakancs szárító áll rendelkezésre.

A Villa GARDENIA elegendő kijelölt parkolóhelyet kínál az épületek előtt vendégeinknek, amelyek kivilágítottak és kamera-rendszerrel védettek.
Egy apartmanhoz 1 db parkoló jár.

Képek

 

 

Wellness Gardenia

Mi lehet jobb, mint a síelés utáni forró szauna és a jacuzziban való pihenés?
Élvezze ki a pihenést az új wellness központunkban. Többféle lehetőségből választhat, finn szauna, gőzfürdő és jacuzzi áll rendelkezésére. Mindezt privát közegben élvezheti legfeljebb 8 – 12 személyig. A wellness kávézót lefoglalhatja csak saját részére illetve barátainak, és nem fogja senki zavarni.